UUSI OMINAISUUS: Pikaräätälöinti on nyt mahdollista tietyille tuotteille!  NÄE YKSITYISKOHDAT

voimassa:

APUA

TIETOA MEISTÄ

Tietoa Meistä

Laatutakuu

Käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö

Ilmoitus

APUA & YHTEYSTIEDOT

Usein Kysyttyä

Maksutavat

Värikartta

Kokokartta

Hunnun Valinta

Alushameen Valinta

Toimitus

Ota Yhteyttä

TILI

Käyttäjätilisi

Seuraa Tilaustasi

Palautusehdot

FAQs

+ Kuinka voin tarkistaa tilaukseni tilan?

Jos haluat olla selvillä tilauksesi tilasta, kuten esimerkiksi missä tilauksesi on, milloin tilaus on perillä, onko tilaustasi vielä lähetetty, ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään ja valitse nettisivuillamme millä tahansa sivulla Minun tilaukseni .

+ Sisältyykö toimitukseen lisämaksuja?

Joissakin tapauksissa kohdemaasi voi periä tullimaksuja tai muita veroja. Emme voi vaikuttaa näihin maksuihin, sillä tullipolitiikka vaihtelee suuresti maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullitoimipaikasta.

+ Minne pystytte lähettämään tuotteita?

Me toimitamme maailmanlaajuisesti. Voi kuitenkin olla tiettyjä kohteita joihin me mahdollisesti vaadimme lisätietoja lähettämisestä, kuitenkin, jos tällainen harvinainen tapaus tulee eteen, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

+ Millaisen vakuutuksen ja takuun annatte tuotteillenne?

Me myymme tuotteita joiden uskomme vakaasti olevan korkealaatuisia ja luotettavia. Ennen jokaisen mekon lähettämistä asiakkalle, meidän laatu&valvonta henkilökunta suorittaa yksityiskohtaisen tarkastuksen varmistaakseen korkean laadun ja he eivät koskaan lähetä tarkoituksenmukaisesti vahingoittuneita tai viallisia tuotteita.

+ Millaiset palautusehtonne ovat?

Asiakkaan täytyy ottaa yhteyttä Vbridal.com :in asiakaspalveluun 7 päivän sisällä tuotteen saapumisesta aloittaakseen palautusmenettelyn. Jos tuotteesi saapuu viallisena, väärin toimitettuna tai vääränvärisenä, sinä olet oikeutettu saamaan täyden hyvityksen. Kuitenkin, jos tuote ei ole viallinen tai se on valmistettu antamiesi ohjeiden mukaan mutta se ei istu, ole hyvä ja huomioi että me emme hyväksy palautettuja tuotteitasi.

+ Kuinka paljon kuljetus tulee maksamaan?

Meillä on kolme kuljetustapaa mukaanlukien nopeutettu kuljetus, normaalikuljetus ja erikoissäästö kuljetus. Kuljetusmaksu vaihtelee lähetysmaan mukaan. Maksun suuruus riippuu myös tilaamiesi tuotteiden painosta. Voit tehdä testitilauksen nähdäksesi kuljetusmaksun suuruuden.

+ Kuinka pitkä toimitusaika on?

Tällä hetkellä sekestää 15-18 päivä tehdä morsiuspuvun ja 13-15 päivää tehdä muita mekkoja koska päivä teet tilauksen. Voit tarkistaa räätälöinti ajan tuotteen sivulle.Toimitusaika poikkeaa myös postikulut.Nopein toimitus - pikalähetyksiin kestää 3-6 päivää siirrosta.Toimituskulut kestää 5-8 päivää.Super Saver Shipping (vain tilauksista tarvikkeet arvostetaan alle $ 50) kestää 15-30 päivää siirrosta. Mitä nopeammin teet tilauksen, pikemmin alkaa valmistella mekko. Kiitos.

+ Kuinka Vbridal.com eroaa muista internet morsiusliikeistä?

Vbridal.com hankkii kauniit mekkonsa suoraan valmistajalta. Mekkomme ovat samoja korkealaatuisia tuotteita joita myydään merkkiliikkeissä ja muissa verkkomyyntiliikkeissä. Vaikka me emme myy "merkkituotteita", voit silti hankkia kauniin morsiuspuvun, ilman merkkituotteeseen liittyvää korkeaa hintaa.

Further questions

You may use the online form to submit an inquiry.