UUSI OMINAISUUS: Pikaräätälöinti on nyt mahdollista tietyille tuotteille!  NÄE YKSITYISKOHDAT

voimassa:

APUA

TIETOA MEISTÄ

Tietoa Meistä

Laatutakuu

Käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö

Ilmoitus

APUA & YHTEYSTIEDOT

Usein Kysyttyä

Maksutavat

Värikartta

Kokokartta

Hunnun Valinta

Alushameen Valinta

Toimitus

Ota Yhteyttä

TILI

Käyttäjätilisi

Seuraa Tilaustasi

Palautusehdot

Palautusehdot

Kiitos, että vierailit luonamme osoitteessa Vbridal!

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ostokset. Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, niin voit ottaa meihin yhteyttä, jolloin aloitamme palautusprosessin 7 päivän sisällä palauttamiesi tuotteiden saapumisesta.

Puute tuotteen laadussa – ILMAINEN

Olet oikeutettu saamaan kaikki rahasi takaisin, jos tuotteet ovat huonolaatuisia, vahingoittuneita tai menneet väärään osoitteeseen.

Muu palautussyy

Vbridal pyrkii löytämään mahdollisimman tyydyttävän ratkaisun, jos et ole täysin tyytyväinen saamiisi tuotteisiin. Voit ottaa meihin vapaasti yhteyttä asian tiimoilta.

Palautus- ja vaihtokelvottomat tuotteet

1.Emme ota vastaan palautettuja koruja tai intiimituotteita (alusvaatteet yms.) hygieniasyistä.

2.Tilattuja mekkoja, jotka vastaavat ilmoitettuja mittoja mutta eivät mahdu tilaajan päälle, ei valitettavasti myöskään voi palauttaa tai vaihtaa.

Tärkeä tiedote: Palautettujen tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin missä ne lähetettiinkin, ja ne on palautettava paikallisen postitoimistosi säästöluokan kuljetuksena, vastaanotettuasi ensin asiakaspalvelumme lähettämän tuotepalautuslomakkeen. Kiitoksia kärsivällisyydestäsi.

 

Palautusprosessi
 
 
Huomautus: Lopullinen palautusmaksu ei voi ylittää tilauksen alkuperäistä hintaa. Lähetämme sinulle varmistusviestin sähköpostitse maksettuamme rahasi takaisin. Muistathan tarkastaa tilisi säännöllisesti odottaessasi rahojen saapumista. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostin kautta, jos et ole saanut rahojasi takaisin oletettuun päivämäärään mennessä. Teemme tällöin kaikkemme auttaaksemme sinua.
 

Tilauksen peruminen

Ymmärrämme hyvin, että mekon tilaaminen omaa erityistilaisuuttasi varten on äärimmäisen tärkeä asia, mikä näkyy myös palautusehdoissamme. Otathan kuitenkin huomioon, että mekkomme valmistetaan erikseen jokaisen tilauksen mukaan. Valmistuksen alettua kyseisen mekon materiaaleja ei voi enää käyttää uudelleen. Muistatha myös, että tilauksen tekemisen jälkeen sen ehtii vielä perua. Tarkemmat tiedot löydät alla olevista perumisehdoistamme.